Red Velvet cupcakes

Posted in Bakes & Desserts

deur The Little Bitchy Baker

Bestanddele:
• 2 1/2 koppies meel
• 2 tlp kakao
• 1tlp sout
• 1 1/2 koppies wit suiker
• 1 1/2 koppies olie
• 2 groot eiers
• 1/2 tlp rooi gel kleursel
• 1tlp vanielje
• 1 koppie karringmelk
• 1 1/2 tlp baksoda
• 2 tlp wit asyn

Metode:
• Klits suiker, eiers en olie tot lig en donserig.
• Voeg kleursel en vanielje by en meng goed.
• Sif al die droë bestanddele saam in 'n ander bak (sonder die baksoda).
• Voeg by eiermengsel in 3 dele, wissel dit af met die karringmelk.
• Begin en eindig met die droë bestanddele.
• Meng die baksoda en die wit asyn saam en voeg by mengsel. Meng deur.
• Skep in cupcake houertjies en bak vir 15 tot 17 min teen 180°C.
• Laat afkoel voor versiering.

Vir die versiering:
• 250g botter (wooden spoon)
• 500g versiersuiker (gesif)
• Sout
• Vanielje
• 1/2 koppie kookwater (nie alles word gebruik nie)

Metode:
• Klits botter, vanielje en sout tot sag en donserig.
• Voeg dan versiersuiker een koppie op 'n slag by, maak seker al die suiker is deurgemeng voor jy nog byvoeg.
• As dit te dik raak, gooi warm water eetlepel op 'n slag by.
• Dit maak 24 cupcakes.

UA-34805051-1 UA-34805051-1